У Зборові лунали вибухи (фото)

На Тернопіллі фронтовик навчає молодь боронити себе і свій дім. Проект «Захисти свій дім» набирає великої популярності. Черговий вишкіл відбувся на базі Зборівського коледжу ТНТУ ім. І.Пулюя. Більше 100 студентів взяли участь у заході.
Учасників ознайомили з видами зброї. Після розповіді керівника проекту (позивний Сенсей) студентів навчили поведінці під час обстрілу, поводженню з різною зброєю , позиціям бою з ножем та в рукопашному змаганні. На майданчику лунали й вибухи, повідомляє Зборівський бульвар.

«Я задоволений цим навчанням, бо ніколи не отримував такого досвіду. Тепер переконаний, що при нагоді зможу захистити себе та свій дім у цей неспокійний час», - каже учасник 3-годинного вишколу Віталій. 


«Для нас найбільший пріоритет – це національно-патріотичне виховання нашої молоді. З початку років незалежності в Україні не пропагувалися національні ідеї. Тож зараз, особливо в такий час, створення центрів національно-патріотичного виховання є одним з перших і найважливіших завдань. Ми і надалі будемо проводити подібні вишколи з бойового злагодження молодих українців. Я щиро дякую організаторам цього заходу та студентам, які взяли участь у ньому», - коментує захід очільник Зборівської РДА Ігор Яворський.
 

Вибір читачів за тиждень

Відео