Жінка переїхала на Тернопільщину з Донбасу і щасливо працює бібліотекарем

Олеся Орел, яка працювала вчителем математики на Донеччині, змушена була залишити рідну домівку через неоголошену війну на сході України. Зараз жінка щасливо працює на Тернопільщині.

У жовтні 2014 року, знайшовши прихисток в Бережанському районі, Олеся Іванівна звернулася в Бережанський районний центр зайнятості за допомогою у пошуку роботи.

Особистий консультант розповіла донеччанці про послуги служби зайнятості та серед інших запропонувала вакансію бібліотекаря, яка на цей момент була у Бережанській обласній комунальній загальноосвітній школі-інтернат І – ІІІ ступенів з поглибленим вивчення трудового навчання.

Пані Олеся зацікавилась цією пропозицією та погодилась на роботу у школі. Відтак з 18 листопада 2014-го отримала постійне місце працевлаштування.

«Олеся Іванівна зарекомендувала себе як відповідальна, творча працівниця, яка сумлінно та вчасно виконує покладені обов’язки», – каже керівник школи-інтернату.

«Я зрозуміла що життя не закінчується, навіть тоді, коли ти далеко від дому. Варто подивитися на складні обставини в житті як на нові можливості. Звичайно ж, де б ти не був, потрібно залишатися доброзичливою людиною, не зациклюватися на проблемах, бути готовим до навчання чомусь новому, займатися самоосвітою, активно шукати себе у професійному плані», – радить Олеся Орел.

Джерело: doba.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео