Детектив у Збаражі: провели додому й обікрали

Вересневого вечора житель міста Збаража відпочивав в одному із парків, сидячи на траві. До нього підійшла компанія з трьох чоловіків, один з яких був знайомий відпочивальнику.

Молодики запропонували збаражанину допомогти підвестися, але той відповів, що впорається сам. Компанія не відступала. Підвівши з трави чоловіка, «помічники» повели його у невідомому напрямку. Невдовзі любитель відпочити на траві виявив, що з кишені зникло 150 гривень.
Здогадавшись, куди могли подітися гроші, чоловік попрямував до помешкання одного з молодиків. Вдома того не було, але назустріч вийшов його брат. Почувши претензії на рахунок зниклих грошей, брат почав ображати чоловіка, а згодом в хід пішли й кулаки.
Проведеними заходами під час оперативно-профілактичної операції «Нагляд», що здійснюється на території району, працівники сектору дільничних інспекторів міліції Збаразького РВ УМВС встановили, що крадіжку 150 гривень у збаражанина скоїв ніде не працюючий, раніше судимий житель району – один із трьох, що підходили до потерпілого у парку. За нанесені тілесні ушкодження відповість перед законом брат чоловіка з сумнозвісної компанії – до речі, теж раніше судимий, повідомили у Збаразькому райвідділ міліції.

Вибір читачів за тиждень

Відео