У Тернополі горіло на Микулинецькому кладовищі (фото)

На території міського кладовища ввечері 19 вересня спалахнула пожежа. Горіли сміття і побутові відходи на  площі 0,2 га. Вогонь був такої сили, що пожежникам знадобилось три години та 12 цистерн води на його ліквідацію.

Як повідомили в управлінні ДСНС України у Тернопільській області, приблизно о 17 год. телефоном невідома особа повідомила про горіння сміття на території міського кладовища на вул. Подільській. На місце події було направлено 2 автомобілі та 6 чоловік особового складу.

Інформація про займання сміття та побутових відходів підтвердилася. На гасіння пожежі площею 0,2 га було використано 12 цистерн води. Існувала загроза перекидання вогню на зелені насадження площею приблизно ще 0,1 га.

Стихію пожежники локалізували приблизно о 19 год., а повністю ліквідували о 20 год. На місці пожежі травмованих та загиблих не виявлено.

Про пожежу «Терену» повідомила пенсіонерка, яка ходила відвідати могилу чоловіка. Вона розповіла, що бачила коло смітників циганів, які щось палили. На кладовищі досі димить.

Юлія НІКІТІНА

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео