Тернопільські волонтери просять допомогти

Волонтери «Самооборони Майдану Тернопільщини» комплектують аптечки для бійців у зоні АТО. Наразі, існує необхідність в антибіотиках широкого спектру дії у таблетках, засобах від застуди і грибка, джгутах.

«Хто має можливість закупити антибіотики, то будемо безмежно вдячні. Минулого року ми, переважно, брали «Аугментин». Нам присилали з-закордону велику кількість. Також потрібен «Кетанов» і «Кетолонг» в ампулах – його немає. Потрібні кровоспинні препарати ампульні. Завжди потрібні джгути тому, що має бути, по ідеї, два джгути в одну аптечку, а ми кладемо один! Навіть з цим буває досить складно. «Перев’язка» поки що є, саме передали з-закордону кілька бусів. Тобто, ми готові ділитися зі шпиталями. Очевидно, так і буде у найближчі дні», – розповіла волонтер «Самооборони Майдану Тернопільщини» Лілія Мусіхіна.

Також бійцям потрібні ліки від застуди у таблетках та пакетиках. Необхідні препарати від грибка стопи, на кшталт «Левоміколь».

Бійцям на Сході потрібні засоби для боротьби з нашестям мишей, яких осінню дуже багато у полях. Через укус миші чи щура може передатися смертельно небезпечна інфекція. Тому, щоб уникнути цього і не захворіти на лептоспіроз, воїни просять допомогти у боротьбі з цими гризунами.

Джерело: ternopil.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео