Як не потрапити у халепу із фальшивими купюрами на Тернопіллі

Жительці Збаража терміново необхідно було обміняти долари на гривні. У найближчому обмінному пункті дівчині підсунули обрізані купюри ДНР і ЛНР. Про це повідомляє БезТабу.

Про ситуацію збаражанка написала у групі "Політичний Збараж". "Ось така от історія вчора зі мною сталася, - пише вона. - Потрібно було терміново поміняти бакси, найближчий обмінник, перерахувала - все зійшлося, побігла дальше. Епіцентр, каса, розраховуюся і касир мені каже: "дівчина, від куди у вас ці гроші, я у вас їх не прийму!". І тут виявляється, що таких 50-гривневих купюр у мене ой як багато!! Всі банкноти обрізані з двох сторін! Гроші ці з ДНР і ЛНР спочатку позначені синьою фарбою щоб втратити свою цінність, про такі купюри уже повідомляли Факти. У моєму випадку краї, забруднені фарбою, просто обрізали. І такий середньостатистичний ідіот як я, не помітить і навіть і не подумає, що з грошима щось не так. І жоден банк тобі такі гроші не обміняє і не прийме", - пише збаражанка.
Вона застерегла, по-перше, не міняти гроші у неперевірених обмінниках, і, по-друге, не лише перераховуввати гроші, а й уважно дивитися на них. 

Вибір читачів за тиждень

Відео