З нагоди релігійного свята відзначили бійців АТО

Заохочувальні відзнаки Генерального штабу-головнокомандувача Збройних Сил України, нагрудні знаки «Учасник АТО» вручив голова Тернопільської ОДА Степан Барна нашим землякам, які захищали Україну на Сході. Церемонія нагородження відбулася 21 вересня, у Храмі Різдва Пресвятої Богородиці, розташованої на вулиці Клима Савури у Тернополі.

«Насамперед хочу подякувати за те, що підтримуєте українську армію та український народ і є одним з найбільших духовних волонтерських центрів у Тернопільській області, — зазначив Степан Барна. — Якби не ви, ми не змогли б відновити армію та збудувати нашу тернопільську стіну на Сході. Адже сьогодні ми перебуваємо у ситуації, коли тільки ми самі, український народ, можемо захистити територіальну цілісність нашої країни. Майдан відбувся лише завдяки тернополянам. Перші добровольці, які пішли захищати нашу землю, також були тернополяни. Годували нашу армію, забезпечували її одягом — тернополяни. Сьогодні я з гордістю можу про це сказати. І приємно перебувати у церкві, яка любить свій народ та підтримує власну армію. Багато хто, вирушаючи на Схід, саме тут отримував благословення».  

У світлий празник Різдва Пресвятої Богородиці керівник області вручив пам'ятні відзнаки та подякував кожному бійцеві, який захищав територіальну цілісність нашої держави, гідно відслужив у Збройних Силах України та зробив усе, щоб вберегти нашу державу від ворога.

Джерело:  www.oda.te.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео