Пара закоханих студентів з Тернопільщини боротиметься за перемогу в «Х-Факторі»

22-річного Андрія Слюсаренка та 17-річну Лару Кравчук поєднала музика. Разом пара закоханих студенців з Кременеччини вирішили розвивати свій талант і, зрештою, прийшли у шоу «Х-Фактор», аби і тут бути разом і почути заповітне «Так».

Під час п’ятого кастингу вокального шоу їм вдалося покорити серця більшості членів журі та залу, який нагородив Андрія та Лару гучними аплодисментами. На сцені пара виконала кавер-версію пісні СКРЯБІНА «Спи собі сама».

Особливо щедрим на компліменти був лідер гурту БУМБОКС Андрій Хливнюк, який подякував співакам за цікаве прочитання цієї композиції. А от Сергій Соседов навпаки розкритикував виступ кременчан, мовляв, усе добре, але бракує родзинки, яка відрізняла б наших земляків від інших талановитих гуртів-початківців. Від критика молоді співаки почули «ні». Ігор Кондратюк також не надто схвально відгукувався на почуте на сцені, але таки сказав «так» разом із рештою суддів.

Пара закоханих не тямилась від щастя, адже їхня мрія помалу почала ставати реальністю. Андрій та Лара боротимуться за своє місце в 12-ці шоу «Х-Фактор» уже в тренувальному таборі, а ми бажаємо їм успіху.

Джерело: ternopoliany.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео