Серійну крадійку піймали на Підволочищині

У вчинені серії крадіжок правоохоронці підволочиської міліції підозрюють жительку села Скорики. Обкрадала лиходійка не лише сусідів і мешканців навколишніх сіл, а й встигла залишити слід на Житомирщині.

Начальник Підволочиського райвідділу міліції Андрій Купчак розповів, що підозрювана тільки нещодавно звільнилася з місць позбавлення волі. Довго від злодійської спокуси не втрималася, про що засвідчили заяви її односельців та жителів навколишніх сіл про вчинення крадіжок.

Правоохоронці встановили, 32-річна підозрювана причетна щонайменше до п’яти фактів незаконного заволодіння чужим майном на території району, а ще кримінальне провадження щодо неї розпочато слідчими Любарським райвідділом міліції. І також за фактом крадіжки.

У своєму рідному селі зловмисниця обікрала найближчого сусіда, запримітивши, як останній у гаражі ховає гроші. Припильнувавши, коли чоловік вийшов з обійстя і залишив двері будови незамкненими, пробралася і викрала тисячу сімсот гривень. Від злодійки потерпів й сусід-пенсіонер. З його будинку горе-односельчанка поцупила двісті гривень.

Факти крадіжок, до яких може бути причетна раніше судима жителька села Скорики, зареєстровані й у сусідніх населених пунктах. Міліціонери проводять перевірку.

Зі слів Андрія Купчака, до Любара, що на Житомирщині, підозрювана їздила провідувати свою коліжанку, з якою разом відбували термін покарання у виправному закладі. Там теж спокусилася на чуже майно.

Кримінальне провадження щодо підозрюваної розпочате за статтею 185 Кримінального кодексу. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Джерело: dosie102.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео