У Тернополі відбудеться благодійний концерт

жовтня у ПК “Березіль” відбудеться благодійний концерт співачки Світлани Весни із сольною програмою «Мій рідний край». Мета цього концерту – популяризувати українську пісню і зібрати кошти для дітей, які потребують лікування. Спеціальний гість вечора – фіналіст телепроекту «Х-Фактор» гурт Тріода. Початок концерту – о 19:00.

Світлана Весна – українська співачка, ведуча телевізійних програм та концертів, голова Благодійного фонду «Назустріч дітям», який опікується хворими дітьми. Переможниця міжнародних, всеукраїнських та обласних фестивалів і конкурсів. У 2012 р. перемогла у телепроекті «Україна-Я-Україна» – з піснею «Діти України» та як ведуча телепрограми «На добру ніч малятам». Також у активі співачки – перемога у програмі “Наша пісня” на Першому національному каналі і нагорода від голови Івано-Франківської ОДА «Молодий лідер Прикарпаття». Світлана Весна гастролювала і гастролює за кордоном: Польща, Румунія, Литва, Італія… На Фестивалі миру народів світу в Італії співачка представляла Україну, провівши десять концертів.

У репертуарі Світлани Весни – понад 100 пісень. Найвідоміші із них – «Мій рідний край» (на музику Володимира Куртяка та слова Вадима Крищенка), «Весна» (на музику Володимира Куртяка і слова Надії Романів), «Перше почуття» (на музику Ніколо Петраша і слова Любові Пономаренко). У 2010 р. Весна  випустила альбом «Мій рідний край».

Навесні цього року Світлана Весна взяла участь у двох поважних концертах на головній сцені країни – у Національному палаці «Україна»: у ювілейному концерті Вадима Крищенка «День сповіді» і в концерті народної артистки України Ніни Матвієнко «Ми єдині і Україна в нас одна». Як каже Світлана, «з материнським молоком пісня влилася в мою душу, і з піснею я іду по життю».

Квитки на концерт Світлани Весни  у касі ПК»Березіль 53-31-14.

Джерело: doba.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео