У Збаражі проведуть вуличний розпродаж на знак пам’яті про загиблого земляка

Жителі вулиці Грушевського у Збаражі, де жив загиблий на Луганщині боєць Тарас Михальський, організовують вуличний розпродаж, щоб допомогти пораненим в АТО бійцям і вшанувати пам’ять земляка, сусіда, друга.
26 вересня Герою Збаражчини Тарасу Михальському виповнилося б 35 років. З нагоди вшанування його пам’яті організатори заходу запрошують збаражан і гостей міста 27 вересня, в неділю, взяти участь у вуличному розпродажі. Усі вирученні під час цієї благодійної торговиці кошти будуть передані пораненим збаражанам – учасникам АТО.
Вуличний розпродаж стартує о 13 годині за адресою: м. Збараж, вул. Грушевського, 66.
У кожного з нас у шафі є речі, взуття, книги та іграшки, якими ми вже не користуємося, а для когось вони можуть стати у нагоді. До ярмарку-розпродажу, ініційованого мешканцями вулиці Грушевського, можуть долучитися всі охочі.
Організатори обіцяють, що завітавши на вуличний розпродаж, збаражани не лише отримають приємне спілкування за філіжанкою кави та чаю, а й зможуть посмакувати випічкою й іншими смаколиками від збаразьких господинь, зарядитися позитивом, передає Народне слово.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео