Дітей з тернопільського притулку забезпечили миючими засобами (Відео)

Сьогодні, 24 вересня, "Терен" передав притулку для дітей служби у справах дітей Тернопільської ОДА необхідні предмети побуту. Вчора журналісти закупили побутову хімію, її просили придбати керівники закладу, які не в змозі зробити це за рахунок державних коштів.

Сьогодні придбане було відправлене у дитбудинок. Радо зустрів передачу директор Володимир Завіша. Подібні кроки від благодійників – завжди свято для маленьких вихованців закладу.

Володимир Степанович каже, що не важливо, з якими гостинцями приходять відвідувачі - пачкою печива чи ящиком миючих засобів. Будь-яка допомога є важливою.

"За останній тиждень до нас поступило ще шестеро дітей, всі - з однієї сім'ї, - повідомив Володимир Завіша. – Їхні батьки часто заглядають у чарку, і ось діти зараз у нас. Щоб підтримати таких діток, ми просимо тернополян, щоб допомогли нам придбати солодощі, печиво, якого ми не можемо купити за бюджетні кошти. Діти ж завжди хочуть солодкого… Ще хочу подякувати керівництву корпорації «Агропродсервіс», яке забезпечило нас, як мінімум, на 2 місяці миючими засобами. За дітьми, як і в кожному домі, потрібен особливий догляд, і така допомога дасть можливість забезпечити їм нормальні умови перебування у нашому закладі. Хочу звернутись до усієї громади Тернополя: якщо ви бачите сім'ї які не доглядають дітей, в яких є проблеми, ви можете звертатись до нас, в наш заклад, ми допоможемо цим діткам, перевеземо до нас і врятуємо їх разом з усіма". 
Нагадаємо, що дитячий заклад розташований на вул. Стрімкій, 6. 
Цілодобовий номер телефону з питань захисту дітей - 52 21 84
Особистий номер телефону завідувача притулку для дітей служби у справах дітей обласної державної адміністрації Завіші Володимира Степановича - 097 462 74 60


Оксана СЛОБОДЯН

Вибір читачів за тиждень

Відео