З будинку жителя Ланівців кавказці винесли золота на 80 тисяч

23 вересня, близько десятої вечора, до чергової частини Ланівецького райвідділу внутрішніх справ звернувся житель райцентру із заявою про те, що до його будинку проникли грабіжники. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці з’ясували, потерпілий того дня разом з іншими членами родини вранці пішли на роботу. Вдома не було нікого. Проте близько дев’ятої господареві зателефонували сусіди і розповіли, що двоє невідомих зайшли на територію його господарства. Чоловік повернувся додому. З його слів, дорогою зустрів двох кремезних чоловіків кавказької зовнішності. Один був одягнений у сірий спортивний костюм, а інший - у чорну куртку. В одного з них в руках був подарунковий  пакет з-під алкогольної продукції, - подібний до того, який ланівчанин нещодавно придбав в обласному центрі.

Між господарем та невідомими молодиками зав’язалася шарпанина. Проте останнім вдалося вирватися і втекти, тим більше, що на них неподалік чекалалегківка марки «Ніссан» срібного кольору. За описом заявника, в машині була пошкоджена віконна шиба на дверці з боку водія, а на багажнику виднілася вм’ятина. За кермом автівки сидів третій спільник.  

Правоохоронцям потерпілий також повідомив, що з будинку грабіжники таємно викрали золоті вироби на суму вісімдесят тисяч гривень.

На затримання зловмисників було орієнтовано наряди автоінспекторів, служби охорони, патрульної служби Ланівецького та сусідніх районів. Проте лиходіям вдалося втекти.

Правоохоронці звертаються до всіх, хто був очевидцем злочину, або може знати про місце перебування підозрюваних, телефонувати уЛанівцях  (03549) 2-12-45, або на 102 у будь-який відділ внутрішніх справ.   

СЗГ УМВС України у Тернопільській області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео