У батьків тернопільських школярів збирають гроші на туалети

На сайті міської ради жителі міста пишуть про побори,  непристосовані приміщення та неадекватних вчителів. Відповідей на ці звернення поки немає.

«Мене як маму обурює той факт, що вчителька молодших дозволяє собі додавати додаткові уроки та залишати дітей після уроків. забороняє користуватися мобільними, щоб діти проінформували батьків про свою затримку. напишіть, чи має право вчителька затримувати дітей після останнього уроку і чи може вона без попередження додавати додаткові уроки “в якості покарання”? я хвилююся коли дитина не приходить вчасно. думала, що то вона вигадує, але спілкуючись з батьками ми зрозуміли, що наша вчителька не справляється на уроках і “карає” дітей таким чином. Як можна вплинути на вчительку, яка постійно кричить до своїх учнів? як фіксувати і куди скаржитись щоб це не відбивалося на наших дітях? школа № 23», – написала Тетяна.

При цьому не зазначила, про якого саме вчителя йдеться.

«Шановні мер С.Надал, начальник управління О.Похиляк Звертаються до вас батьки 5 -А клас у школи №9. Вирішіть нашу проблему, тому що вельмишановний директор школи №9 РИБАК Г. дуже про себе високої думки, що сидить в кріслі 35 років і ще буде сидіти не захотів нас вислухати. Проблема в тому що він сидить в кабінеті де світло і тепло, а діти 5 – А класу в підвалі сирому з грибком. а діти наші хворіють… Класний керівник передала дітям що це питання не піднімати , так скажіть батькам,: – “це питання закрите”. Ми звертаємося до вас з проханням вислухати нас і посприяти вирішенню нашого питання. чекаємо вашої допомоги», – йдеться в іншому зверненні.

Батьки учнів ЗОШ №21 шоковані загальною сумою, яку необхідно здати на благоустрій туалетів.

«доброго вечора! Це вас турбують батьки школи № 21. директор школи сказала, щоб до кінця місяця усі батьки здали по 250 гривень на туалети. А що на школи взагалі гроші не виділяються? То порошок потрібно купити, то підлогу мити, то для посуду мити? Куди воно все йде? Будь ласка розберіться. Дякую», – написала Катя.

Джерело: 0352.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео