Чортківський медколедж придбав автомобілі для зони АТО (фото)

У Чорткові вручили нагрудні знаки «Учасник АТО» військовослужбовцям, уродженцям району, які побували в зоні бойових дій: Ігорю Гнипі, Володимиру Дребіту, Василю Кільчицькому, Андрію Слозанському.

Урочистості відбувалися на нещодавно облаштованій площі, прилеглій до центру Чорткова та державного медичного коледжу, за участю депутата Верховної Ради України Олега Барни, голови Тернопільської ОДА Степана Барни, голови Чортківської РДА Михайла Сташківа, Чортківського військового комісара Леоніда Підручного, священнослужителів, студентів та викладачів Чортківського державного медичного коледжу на чолі з директором, заслуженим лікарем України, кандидатом медичних наук Любомиром Біликом.


Хвилиною мовчання присутні пом’янули усіх загиблих Героїв, які захищали територіальну цілісність України.
«Висловлюю велику шану присутнім студентам, викладачам, усій Чортківщині, - сказав Степан Барна. - Перед кожним з нас стоїть окреме завдання, яке необхідно виконати: студентам – вчитися, аграріям – годувати державу, воїнам – захищати країну від ворога».
Степан Барна повідомив про те, що незабаром будуть відновлені військові частини, які протягом багатьох років знищувалися в області. Йдеться про Кременецьку, Теребовлянську і Чортківську військові частини.
Відтак на площі всечесні отці освятили два автомобілі для зони АТО, придбані і відремонтовані за сприяння директора медколеджу Любомира Білика. На урочистостях Любомир Степанович подякував кожному за зібрані кошти і активну громадянську позицію.

Невдовзі автомобілі передадуть до війська, пише zolotapektoral.te.ua.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео