Фотовиставка талановитої дівчини

Багаторазова переможниця українських та закордонних фотоконкурсів Наталія Яворська із Мишкович, Тернопільського району, наприкінці жовтня знову організовує фотовиставку власних робіт . Влітку дівчина представила тернополянам під відкритим небом «Just Art» – фотовиставку на соціальну тематику. Цього разу, окрім фото з попередніх виставок, будуть і нові, зовсім різні за тематикою.

Фотографією дівчина захопилася два роки тому. Відтоді не розлучається з об’єктивом. Нещодавно вдруге виграла у чеському міжнародному фотоконкурсі «Lidice», одразу у двох номінаціях.

У вересні Наталія вступила на юридичний факультет Тернопільського національного економічного університету. Відправила фото на конкурс «Я і літо», який проходив у стінах вишу, та здобула перемогу.

Кожне фото дівчини – окрема історія. У декотрих дуже глибокий зміст і кожен глядач по різному може сприймати їх, відчувати інші емоції, бачити іншу ситуацію. Нову фотовиставку Наталія організовує наприкінці жовтня. З місцем і датою поки не визначилася.

«Будуть представлені зовсім різні фото. Фото будуть як і з попередніх виставок так і новими доповнені. Вразив мене чоловік, який сидів на кріслі підпершись руками. Спочатку подумала що просто замучився, але спостерігаючи за ним близько півгодини, побачила, що там просидів вже довший час. Зрозуміла, що не так просто! Він, напевне, замучився від життя, воно втратило сенс! Адже на фото ми бачимо, в його житті є все: і випивка, і їжа, і жінки, і яскраві кольори… Проте, сенсу життя немає. Він задумався про те, що буде далі. Саме так це фото сприйняла я, в мене воно викликає такі враження. І назвала його так: «Коли життя втрачає сенс!»», – поділилася фотограф.

Джерело: ternopil.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео