Макс Кідрук в Тернополі презентуватиме нову книгу

У вівторок 29 вересня відбудеться презентація нового технотрилера Макса Кідрука «Бот: Ґуаякільський парадокс». Початок заходу – о 18.00 в арт-галереї “Бункермуз”. 

 Нова книга українського письменника Макса Кідрука є продовженням роману «Бот: Атакамська криза», що вийшла друком у 2012 році і започаткувала жанр технотрилера в Україні.              

У сиквелі на читача чекає повернення старих героїв – київського програміста Тимура Коршака, французького психіатра Лаури Дюпре та найманця Ріно Хедхантера. Жах, після якого герої ледь вижили у чилійській пустелі Атакама, цього разу повертається до еквадорського міста Ґуаякіль, де місцеві мешканці потерпають від хвилі жорстоких масових убивств. Лише Тимур та його друзі усвідомлюють, що відбувається насправді, тому вирушають на пошуки психоістоти, яка підпорядковує свідомості жителів Ґуаякіля.            

 Як зазначає сам письменник, для нього підготовка цієї презентації була чи не найважчою з усіх, адже наукова канва другої книги повністю збігається з першою. Тому йому довелося вигадати, чим зацікавити читача, не розповідаючи дуже багато про сам сюжет, щоб читачам було цікаво читати саму книгу.            

    Окрім деяких деталей сюжету, автор розповість про історії, які надихають його на створення сюжетів книг. Також Макс Кідрук привідкриє завісу наступного роману, який вийде у вересні 2016 року.            

 Інформація про автора: Макс Кідрук – відомий український письменник та мандрівник. З-під його пера вийшло вже більше десятка художніх книжок, серед яких – тревелоги, технотрилери і публіцистика. Романи автора відзначені преміями імені А. Малишка, конкурсу «Коронація слова», а також «Книга року» від журналу «Кореспондент».

Інформація про захід:  

 Дата: 29 вересня 2015 року.   

 Час початку: 18:00. 

 Місце зустрічі: арт-галерея “Бункермуз”, бульвар Шевченка, 1, Тернопіль.    

Вартість квитка: 40 грн (в день заходу 50 грн).              

 Купити квиток: (063) 75-38-775 та в галереї “Бункермуз” (бульвар Шевченка, 1).
Джерело: ternopil.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео