На Тернопільщині почали псувати політичну рекламу

Спостерігачі «Опори»  зафіксували перші зіпсовані білборди з політичною рекламою. Деякі щити з агітацією просто розмальовані, а деякі - подерті. Про це повідомили у громадянській мережі «ОПОРА» в Тернопільській області.

«Зафіксовано випадки псування зовнішньої реклами політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» із зображенням на ньому Ігоря Вонса як потенційного кандидата від цієї партії. На одному з білбордів, який розташований у Тернополі при вході в парк «Топільче», невідомі зробили незрозумілий напис чорною фарбою», – розповідають активісти «ОПОРІ».

Понищили також білборди помічника народного депутата України Тараса Юрика та потенційного кандидата на місцевих виборах від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» – Василя Мудла. Зокрема, з двох білбордів пана Мудла у Зборівському районі здерли нижню частину матеріалу зовнішньої реклами. ​

«Окрім того, графічним написом був зіпсований рекламний щит ТОО ВГО «Громадянська позиція», яка має ідентичну назву з політичною партією «Громадянська позиція», розміщений у Тернополі при вході до парку «Топільче», – зазначили в «Опорі».

За словами спостерігачів «ОПОРИ», псування білбордів згідно зі ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення можна кваліфікувати як дрібне хуліганство.

Фото: ВГМ "ОПОРА"

 

Вибір читачів за тиждень

Відео