Студенти та викладачі ТНЕУ відзначили професійне свято

Своє професійне свято колектив кафедри Міжнародного бізнесу і туризму зустрів упродовж подорожі до міста семи культур, семи чудес України – Кам’янця-Подільського, де на базі індустріального коледжу вже 15 років функціонує Кам’янець-Подільська філія ТНЕУ.

Завідувач кафедри к.е.н. Тибіль А.М. і професорсько-викладацький колектив організували профорієнтаційну бесіду зі студентами-випускниками коледжу за фахом «Готельне обслуговування». У свою чергу студенти взяли участь у тренінгу, під час якого виконували ролі екскурсоводів до пам’ятних місць міста. Екскурсії проводилися на українській, англійській та польській мовах.            

 Викладачам кафедри, які спеціалізуються на готельному бізнесі, було цікаво ознайомитися з мережею готелей м. Кам’янця-Подільського. Зокрема тернополян вразив 4-х зірковий готель «Гетьман», який можна розглядати як музей українознавства.      

  Місто  Кам’янець-Подільський посідає 3 місце в рейтингу пам’яток історії та культури .        Під час екскурсії студенти та викладачі відвідали старовинну фортецю, кафедральний костел, замковий міст, «лебедине озеро»…        

  Потрібно зауважити, що у готельно-туристичній галузі міста, як і в інших сферах, успішно працюють і досягають успіху випускники Тернопільського національного-економічного університету. 

Джерело: www.tneu.edu.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео