У Тернополі продовжують викрадати двоколісні транспортні засоби

 Як правило, полюють за велосипедами, залишеними без нагляду. Правоохоронці закликають тернополян подбати про безпеку своїх транспортних засобів та просять допомогти встановити особу ймовірного крадія двоколісників.

За словами заступника начальника Тернопільського міськвідділу міліції Анатолія Стельмащука, майже щодня до правоохоронців надходять звернення від громадян про крадіжки велосипедів. Зазвичай, злодії орудують вночі. Навіть тросові замки, яким пристебнутий транспорт, не рятують від протиправного.

Останню крадіжку велосипеда правоохоронці зареєстрували в обласному центрі на вулиці Рєпіна. Потерпілий – 36-річний чоловік повідомив, що невідомий викрав з під’їзду будинку його спортивний велосипед, який знаходився між першим та другим поверхами.

Зловмисника зафіксувала камера відеоспостереження. На відео добре видно, як невідомий, аби не привертати до себе увагу, заходить до під’їзду з котом на руках, а вже через декілька хвилин виходить звідти з чужим велосипедом.

Уважно придивіться до зображення, якщо ви впізнали дану особу, володієте будь-якою інформацією, яка допоможе правоохоронцям у розкритті злочину, зателефонуйте за номером 067-208-02-25 або на лінію 102.

Також міліціонери вкотре звертаються до тернополян не залишати велосипеди без нагляду у під’їздах – на сходових клітках, сушильних приміщеннях. Зберігайте двоколісники у підвалах, гаражах з міцними замками, або ж забирайте їх у квартиру.

- Якщо ви стали свідком або очевидцем крадіжки, не будьте байдужими, телефонуйте до правоохоронців, – наголошує Анатолій Стельмащук. – Ваше оперативне повідомлення допоможе розкрити злочин гарячими слідами та не дасть шанс крадію уникнути покарання.



Джерело: dosie102.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео