В Гусятині вручили відзнаки учасникам АТО

У районному будинку культури для участі в благодійному заході зібралися учасники антитерористичної операції, діти, батьки яких брали чи беруть участь в антитерористичній операції на Сході нашої держави. А також учні, студенти, представники держустанов, організацій.

Виступаючи перед учасниками зібрання, голова обласної державної адміністрації Степан Барна наголосив, що Тернопільщина була і залишається одним із найпатріотичніших регіонів України. Адже наші земляки були одними з перших учасників революції Гідності, одними з перших вступили в добровольчі батальйони. Всі жителі краю є волонтерами: від малого до найстаршого – одягали, годували та надавали різного роду допомогу нашій Армії. Спільними зусиллями  заново збудували 44-у артилерійську бригаду у Тернополі. Сьогодні більша частина її військових служить у зоні АТО.              

 Очільник краю подякував   героям за виявлений патріотизм та незламність духу, вручив відзнаки начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України «Учасник АТО». Також перед присутніми виступив народний депутат України Микола Люшняк. Артисти Тернопільської філармонії за підтримки благодійного фонду ім. Арсена Монастирського дали концерт. Також дітям учасників АТО від фонду подарувати канцелярське приладдя.

Джерело: www.oda.te.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео