Попередня причина смерті новонародженого - алкоголізм батьків

Дитина померла ще в утробі матері. Такий попередній висновок медиків, які обстежували тіло хлопчика, якого виношувала жителька села Мишковичі Тернопільського району. Про цей випадок «Терен» повідомляв учора, 30 вересня.

Нагадаємо, 29 вересня до Тернопільського райвідділу міліції від чергового лікаря швидкої допомоги надійшло повідомлення про пологи на дому. Бригада швидкої, яка виїхала у село Мишковичі, констатувала смерть новонародженого. Правоохоронці відомості про дану подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 117 ККУ.

З’ясувалося , що 33-річна породілля повідомила медиків про початок у неї пологів. Однак лікарі, які приїхали на виклик, виявили у приміщенні житлового будинку тіло немовляти – хлопчика вагою 2,5 кг. з частиною пуповини. Плацента знаходилася в одному із підсобних приміщень господарства.

За місцем проживання перебував 36-річний батько дитини, співмешканець породіллі.

Зі слів правоохоронців, остаточних результатів гістологічної експертизи ще немає, тому встановити причину завмирання плода в утробі матері допоки неможливо. Проте сусіди породіллі стверджують, що горілка у нещасті винна. Молода жінка із співжителем влаштували у власному будинку притон. Самі теж частенько прикладалися до чарки. У цьому жахливому антисанітарно-алкогольному приміщенні зростають двоє дітей горе-матері від попереднього шлюбу, інформує СЗГ УМВС України у Тернопільській області.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео