Поїхав на заробітки, а потрапив у лікарню

25 вересня хлопець мав їхати додому, але так сталось, що вночі з 24 на 25 він впав. Після падіння та травми Ігор Калін одразу впав в кому, розповідають рідні хлопця.

- Зараз Ігор сьомий день перебуває в комі, стан стабільний, але лікарі прогнозів не роблять. Кажуть, надіятися на молодий організм і на Бога, - розповідає сестра хлопця Ольга Калін. - Сьогодні зателефонував лікар з Польщі і повідомив, що Ігор заворушив ногою, отже є надія, що починають відновлюватися рефлекси.

Мама Ігора збирається в Польщу, щоб ним опікуватися, поки польські медики боротимуться за його життя. Лікування юнака потребує великих коштів, яких сім'я не має.

- Я не можу зараз сказати яку саме суму потрібно, - додає Ольга Калін - Мама виробляє документи, завтра отримає візу і в суботу поїде в Польщу. Тоді буде більше інформації. Ми будемо вдячні за допомогу усім, хто відгукнеться!  

Довідка
Кошти можна перераховувати на картку матері: 5104 7700 1506 4472 - Калін Ольга Петрівна ("Ощадбанк") або на картку "Приватбанку" сестри 4149497804210203 - Калін Ольга Іванівна

Джерело: te.20minut.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео