З 5 жовтня прийматимуть документи для призначення житлових субсидій

З 5 жовтня тернополян за субсидіями просять звертатися у ЖЕКи. Прийматимуть документи для призначення житлових субсидій на опалювальний період спеціалісти управління соціальної політики в приміщеннях житлово-експлуатаційних установ міста. Тернополяни, які входять у об’єднання співвласників, можуть подавати документи на оформлення субсидій як в управління соціальної політики, так і в будь-який ЖЕК міста.

З понеділка, п’ятого жовтня, в Тернополі документи для призначення субсидій на опалювальний період прийматимуть спеціалісти управління соціальної політики в приміщеннях житлово-експлуатаційних установ міста.

– З 5 жовтня у всіх житлово-експлуатаційних організаціях міста будуть працювати інспектори відділу субсидій. В нас є спеціально обладнане приміщення, ми готові їм допомагати своїми працівниками для того, щоб оперативно оформити заяви для оформлення субсидій, – розповідає директор ПП «Східний масив» Михайло Дереворіз.

Тернополяни, яких обслуговують ЖЕКи «Мрія», «КомЕнерго-Тернопіль», «Комунальник-1», «Комунальник-2», «Вал» за оформленням житлових субсидій повинні звертатися в управління соціальної політики, що на вулиці Лисенка 8а, каб № 12.

Телефон для довідок 23-66-03,23-66-04. Тим часом в житлово-експлуатаційних установах міста обіцяють зробити все можливе аби не було черг і оформлення субсидій відбувалося оперативно.

Джерело: tv4.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео