Земельні ділянки для учасників АТО в цифрах

    У власність учасників АТО в Тернопільській області передали вже 528 земельних ділянок, загальна площа яких становить 39, 6 гектарів. Ще 202 заяви на надання ділянок поки що розглядають. Цю та іншу інформацію повідомив в. о. заступника голови Тернопільської обласної державної адміністрації Віктор Овчарук на традиційній четверговій прес-конференції в стінах ОДА.

    Про стан земельного забезпечення учасників АТО розповіли й очільники Чортківської та Гусятинської РДА. В Чортківському районі подано 114 заяв на отримання земельних ділянок, 75 з них – по місті Чорткову. Про це повідомив голова Чортківської РДА Михайло Сташків.

    Голова Гусятинської райдержадміністрації Віталій Батіг розповів, що по районі надійшло 46 заяв на отримання земельних ділянок, 45 з яких – для ведення господарства, а одна – для будівництва і обслуговування житлових будівель.

    Нагадаємо, що на сайті Тернопільської обласної державної адміністрації є розділ «Допомога учасникам АТО», де військовослужбовці можуть знайти необхідну інформацію про порядок отримання земельної ділянки, а також стосовно працевлаштування демобілізованих учасників АТО  та проведення лікування і медичної реабілітації.

Соломія ШАЛАЙ

            

Вибір читачів за тиждень

Відео