Тернопільський студент приторговував марихуаною

Допоки батьки за кордоном заробляли копійчину, їхній син у Тернополі зорганізував власний бізнес. На кошти, які родичі передавали для прожиття, купляв марихуану, а відтак продавав її дорожче «ринкової» вартості. Під час однієї з оборудок його затримали.

 Незаконну діяльність 20-річного студента з Тернополя співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласної міліції документували впродовж кількох місяців. Результатом копіткої оперативної роботи стало затримання підозрюваного на гарячому. Ділок тоді збув три сірникові коробки із дурманом, натомість отримав шість сотень гривень. Гроші і марихуану міліціонери вилучили.

Середня вартість сірникової коробки канабісу близько 150 гривень, а студент продавав ту ж кількість за 200 гривень, пояснюючи дорожнечу товару його начебто закордонним походженням.

- Підозрюваному інкримінують частину 2 статті 307 ККУ -повідомив начальник ВБНОН обласної міліції Володимир Строїч. – За скоєне йому загрожує від п’яти до десяти років в’язниці. Міру покарання ділку обере суд. Зараз тернополянин перебуває під домашнім арештом, повідомили у СЗГ УМВС України в Тернопільській області.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео