Тернополян запрошують сфотографуватися

Відновити зруйнований дитячий майданчик, що на вулиці В. Гнатюка у Тернополі, мають намір організатори благодійного фотопроекту «Лінія Життя». Триватиме він завтра протягом дня у центрі міста.

Ініціаторами заходу, який має благородну мету, виступили ГО « Ідея Нації» та фотостудія «Line time». З 10 до 18 години біля пам’ятника Івану Франку (на вул. Сагайдачного) мешканці та гості міста зможуть зробити не просто фото, але й добру справу, поклавши у скриньку для пожертв символічну суму, яка згодом буде витрачена на відновлення відпочинкової зони для дітей з Нового Світу.

Працюватимуть із тернополянами два професійні фотографи – Ілона Дем’янчук та Дмитро Ващенко. Фотозвіт буде розміщений у групі благодійного фотопроекту за посиланням: https://vk.com/life_line_photo

- Під час заходу будуть діяти дві фотозони – дитяча та доросла. У дитячій малеча матиме змогу сфотографуватися, примірявши на себе костюми та образи різних казкових героїв. Інша арка «для дорослих» буде тематичною – там кожен бажаючий обере для себе цікаві вислови відомих людей та філософську та патріотичну тематику, - анонсує благодійний фотопроект голова тернопільського проводу ГО «Ідея Нації» Олексій Станько.

Крім того, небайдужих тернополян просять приносити із собою україно- та російськомовні художні книжки. Їх згодом продаватимуть на книжковій ярмарці у Тернополі.

Джерело: ternopoliany.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео