14 жовтня у Тернополі урочисто відкриють бульвар Куліша

На бульварі монтують ще один дитячий та спортивний майданчики, де облаштують тренажери під відкритим небом, як на острівку “Чайка”. Крім цього там відремонтують міжбудинковий проїзд.

З проханням відновити бульвар Куліша у Тернополі до влади міста неодноразово звертались мешканці прилеглих будинків, бо територія була у неналежному стані. Нині на бульварі вже облаштували пішохідні доріжки, встановили дитячий майданчик, на завершенні ще один дитячий майданчик та спортивний де діятимуть тренажери під відкритим небом, як на острівку “Чайка”.

– Вже завершенні роботи з облаштування першого дитячого майданчика, на якому граються діти, тривають роботи з облаштування ще одного дитячого майданчика з протилежного боку бульвару Куліша, монтується вже і спортивний майданчик для силових тренажерів. Тому користуючись нагодою хочу запросити всіх тернополян на урочисте відкриття бульвару Куліша, – каже  міський голова Тернополя Сергій Надал.

Дитячим майданчиком на бульварі Куліша мешканці прилеглих будинків задоволені, кажуть тепер діти мають де гратися.

На ремонт цього проїзду та сусідніх дворів вже є проектно-кошторисна документація, але роботи розпочнуть вже наступного року. Наразі ремонтують заїзд до бульвару Куліша. Цей міжбудинковий проїзд спочатку не був у планах ремонтів, проте на прохання мешканців його таки облаштують, відтак сюди тепер буде зручно їздити не лише мешканцям будинків прилеглих до бульвару Куліша, а й батькам, які привозитимуть дітей у новий четвертий дитячий садочок.

Джерело: tv4.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео