Тернопільських "козачків" передадуть в АТО

У дитячо-юнацькому пластовому центрі Тернопільський Пласт 22 діток долучилися до виготовлення листівок воїнам АТО, які мали вигляд «Козачків» і були зроблені з паперу за технікою орігамі.

Почався захід з розповіді про героїчні сторінки нашої історії та життя наших предків, бо виховувати майбутніх патріотів слід на прикладі козаків, що не шкодували свого життя за Батьківщину. Під час виготовлення паперових фігурок діти слухали казкову легенду, з якої дізнались про виникнення козацтва, їх фізичну підготовку та бойові звитяги.

- На прикладі наших героїчних та відважних предків, козаків, ми можемо виховувати нове покоління, що буде відстоювати та розбудовувати нашу держав. Я щиро вірю, що ці листівочки, виготовленні для наших захисників, підтримають їх у бою, нададуть їм тої козацької сили та незламності…» – висловила свої сподівання Гоца Світлана Вікторівна, провідний фахівець КО «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради.

Своїх «козаків» з побажаннями діти передадуть воїнам АТО, що сьогодні відстоюють незалежність і соборність нашої держави.

Джерело: ternopil.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео