В управлінні юстиції у Тернопільській області є вакантні місця

Проблем з працевлаштуванням на Тернопільщині немає, принаймні в Головному територіальному управлінні юстиції у Тернопільській області. Тут є більше 80 вакантних посад, і вже оголошено конкурс. 

 - Такого раніше ніколи не було, - зазначив в.о. начальника Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області Едуард Кольцов. - Вільними є більше 80 посад, з яких 26 - керівні, 5 посад начальників районних управлінь юстиції, 15 - заступників начальників управлінь юстиції у районах. Це стосується майже усіх районів області: Бережани, Заліщики, Гусятин, Борщів, Кременець, Теребовля тощо.

 В управлінні зазначають, що така велика кількість вільних місць утворилася внаслідок звільнення за власним бажанням багатьох працівників, переважно пенсіонерів. В цьому вбачають і позитив, адже є можливість оновлення кадрів, зокрема, і за віком.

Набір на посади оголошений до восьмого жовтня, вікових обмежень немає. Потрібні дипломовані громадяни, а якщо на вищу посаду, то з досвідом роботи не менше двох років.

В управлінні області не вистачає 80 працівників, а це суттєво затримує роботу управління, тому цю ситуацію намагаються вирішити якомога швидше.

 

Юлія НІКІТІНА

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео