«Автомайдан» виграв суд у тернопільської прокуратури

Тернопільський міськрайонний суд прийняв рішення спростувати інформацію обласної прокуратури про замовність акції під прокуратурою області на трьох телеканалах західної України: «ЗІК», ТВ-4 та ТТБ.

biznesoblast.com нагадує: 16 березня активісти «Автомайдану» під стінами прокуратури Тернопільської області передали для обласного прокурора Юрія Гулкевича, який у прийомні години був відсутній на робочому місці, валізу.
Причину незадоволення активістів, за їх словами, викликала бездіяльність обласної прокуратури та безпосередньо прокурора Юрія Гулкевича. Найбільше нарікань було до розслідування справ, що стосуються учасників Революції Гідності. Зокрема, автомайданівців обурив той факт, що досі не покарані чиновники, які організовували поїздки на Антимайдан. Також досі не несуть покарання співробітники ДАІ, які перешкоджали виїзду автобусів із тернополянами на Євромайдан.


Голова ТО ВО «Автомайдан» Ігор Василів:
"Наша головна мета знищити теперішню злодійсько-корупційну систему. Ця система породила Януковича, і її тепер за будь-яку ціну намагаються зберегти діючі чиновники усіх рівнів. Ми до кінця будемо відстоювати ідеали Майдану, зокрема боротися проти чиновників старого режиму, які, замість люстрації, продовжують займати керівні посади. Ми залишаємось кувалдою, яка буде бити по хабарниках, корупціонерах і продажних чиновниках".

 

Вибір читачів за тиждень

Відео