У Тернополі - степ-аеробіка і zumba kids просто неба

Через буденність, нашу постійну зайнятість ми забуваємо про головне – здоров’я, своє і наших дітей. Тому з ініціативи Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення на майданчиках міста проводяться відкриті заняття з фітнесу.

1 та 5 жовтня на універсальних спортивних майданчиках, на вул. 15 Квітня та Вербицького вже відбулись такі заняття. Оксана Король та Наталія Олексюк, інструктори спортивно-танцювального центру Fitness House, для дітей та дорослих провели майстер-класи з степ-аеробіки, сучасних танців, zumba kids. Вперше такі заходи проводяться в Тернополі, на свіжому повітрі, під відкритим небом, на спортивних майданчиках, що ще раз підтверджує їх універсальність.

Під ритмічну та запальну музику діти різного віку виконували танцювальні рухи. Усмішки, хороші емоції переповнювали усіх учасників занять, бо ніщо так не підносить настрій, як спільний танець.  

Під оплески дітей продемонструвала свій виступ з аеробної гімнастики 10-річна Вероніка Щербанюк, учасниця Чемпіонату України, вихованка Олексюк Наталії Миколаївни.

«Я закохана в гімнастику, тому з радістю беру участь у всіх змаганнях. Займаюся аеробікою з п’яти років.», - ділиться враженнями юна гімнастка.

«Такі заняття допоможуть стати гнучкішим, граціознішим, сильнішим фізично та більш витривалим духовно. Заняття спортом, танцями та йогою корисне у будь-якому віці. Головне – обрати правильну програму та слідувати настановам тренера. Кожне заняття – це море позитивного настрою, адже це не лише спілкування з друзями, а й новий досвід»,- зазначено на сайті спортивно-танцювального центру Fitness House.

Заняття у Fitness House – це нові знайомства та враження, адже фітнес, танці, йога об’єднують активних людей, що турбуються про свою зовнішність та здоров’я.

Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео