Тернопільські спеціалісти "по бородах" перемогли "ві Львові"

Щойно у Львові в рамках спеціалізованої виставки "Імідж краси", відбувся вже традиційний конкурс бороданів. Якщо раніше його організаторами були дніпропетровці, то цього разу ініціативу у свої руки взяли львів'яни.  Виявляється, є й таке. Приємно відзначити, що одним із суддів був  відомий тернопільський перукар Ігор Романець, а рт-директор салону "Красуня" – тренер, топ-стиліст марки LONDA Professional.

Пан  Ігор  майстер на всі руки - член елітної міжнародної організації Intercoiffure Mondial, офіційний демонстратор фірми Londa в Україні, голова Тернопільського відділення Спілки Перукарів України.

Найодіознішим учасником цього незвичного конкурсу був український велетень Василь Вірастюк, до нього й була найбільше прикута увага тамтешньої публіки. Дехто з бороданів зголосилися взяти участь у конкурсі ще з однієї причини - аби привести в порядок свої бороди. Перше місце, - зі слів Романця, - залишилося "ві Львові", а друге й третє - поїхало до Тернополя (хлопці  з "Барбешоп "Берлоги", які спеціалізуються на "бородах"). Зі слів пана Ігоря, віднедавна у перукарській справі активізувався рух цікавих альтернативних проектів. Незабаром один з них має втілитися у життя у Кам'янець-Подільському. Але наразі - це секрет. 

Валентина СЕМЕНЯК

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео