В Тернополі освятили авто для АТО

Позашляховик, придбаний за кошти зібрані під час «другого гаражного розпродажу», пригнали в Україну, провели ремонт та освятили. Транспорт готовий до відправки в зону проведення бойових дій.

- Суть «гаражних розпродажів» проста — люди приносять речі, якими не користуються, - пояснює організатор розпродажів, учасниця «Самопомочі» Оксана Бачинська. - Ми ці речі назбируємо і раз в квартал, на Майдані Волі продаємо. На кожен товар є свій покупець, то ж тернополяни приходять, вибирають щось цікаве та корисне собі. Всі виручені кошти витрачаємо на автомобілі. Два попередніх розпродажі принесли близько 50 тисяч гривень кожен. За ці кошти й придбали за кордоном два автомобілі. Ще один купили завдяки анонімній пожертві тернополянина, який зараз живе за кордоном.

Купують надійні Nissan Terrano. Такий транспорт ефективний навіть за межами доріг тому ідеальний для бойових операцій, доставки провізії на блок-пости, евакуації поранених чи розвідки.

- Ті автомобілі, які купували раніше, шукали на кордоні,- каже учасник «Самопомочі» Віктор Генсерук. - Цього разу ризикнули і поїхали за машиною всередину Польщі. Транспорт знайшли по оголошенні. Пригнали. В Тернополі підприємці його підремонтували. Цей автомобіл - найкращий з тих, що привозили. Надійний транспорт довго служитиме хлопцям. Зараз освятили біля Архикатедрального собору і будемо відправляти.

«Об'єднання «Самопоміч» дякує тернополянам, бо ж автомобілі вдалося придбати завдяки їм. Нагадуємо — наступний, «третій гаражний розпродаж» пройде 18 жовтня на Майдані Волі то ж приносьте речі на продаж в офіс організації на Руській, 52 (2 поверх). Телефон для довідок 52-27-27.

Джерело: www.0352.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео