На Кременеччині можна покататися на санях

Найактивнішим на Тернопільщині за розвитком туризму і рівнем співпраці вважають Кременецький район. Наразі там кипить підготовча робота над відкриттям туристичного центру, який повинен надати серйозну підтримку розвитку туризму у регіоні, вважають в управлінні розвитку туристичної інфраструктури ТОДА. Відкриттям стала і санна траса, на котрій кожен охочий зможе відчути себе спортсменом і покататися лише за 20 гривень.

 «Наш земляк Сергій Підмогильний – голова Української асоціації активного та екологічного туризму був з візитом у нас, де ми збирали весь актив Кременецького і Шумського районів. Власне, говорили про ці моделі, про бажання поляків допомогти нам у розвитку в «Greenways»», – поділився заступник директора департаменту-начальник управління розвитку туристичної інфраструктури ТОДА Назар Яворський.

Цього року відбулося урочисте відкриття парадрому «Соколина гора», який розташований на території Національного природного парку «Кременецькі гори». Це унікальне місце значно збільшить відвідуваність краю туристами, вважає Назар Яворський.

Детальну інформацію та цікавинки про туризм на Тернопільщині можна дізнаватися на спеціальних сторінках у Facebook: «Тернопільщина туристична» і «Тернопілля туристичне».

Джерело: ternopil.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео