Ярослав Захаревич втратив інтерес захищати честь «Ниви»

Офіційний сайт футбольного клубу «Нива» (Тернопіль) учора, 7 жовтня, оприлюднив інформацію про припинення контракту за згодою сторін із 26-річним півзахисником Ярославом Захаревичем. Подібного розвитку подій, чесно кажучи, варто було сподіватися. 

Один, чи не з останніх, «могікан» жовто-зелених, який має досвід виступів в елітному дивізіоні вітчизняного футболу, раніше вже захищав кольори «Ниви». Повернення, не помилюся, стало можливим (вибачте за тавтологію) із поверненням на посаду президента клубу Степана Рубая. І не лише автору цих рядків здалося, що в дебютних матчах нового сезону Ярослав був одним із кращих. Навіть незважаючи на деяку, як для чинного футболіста, зайву вагу.

Інша справа, що казка про «співпрацю» «Ниви» із львівським медіа-холдингом ZIK на чолі з Ігорем Дедишиним, чи не миттєво добігла аж ніяк не до щасливого «хеппі-енду», після якого професіонали своєї справи прогнозовано втратили інтерес «цілувати» емблему нинішньої своєї команди.

А нового виконуючого обов’язки головного тренера, «дядька Петра», який чимало років пограв на вищому рівні, пізнавши, що таке Ліга Європи (нехай і в чемпіонаті Казахстану), звісно ж, не надуриш. Ось і не забарився «конфлікт інтересів», єдиним виходом з якого було подякувати один одному знову ж таки «за співпрацю». Справді, і Петро Бадло і не позбавлений талантів Ярослав Захаревич навряд чи погодилися би дурити один одного. Коли розпочинаються розмови на кшталт: чи можна вранці «стільці», а під вечір — «гроші», відповідь, зазвичай, гарантована. Звісно — можна. Але саме гроші — наперед.

Іншими словами, відігравши за «Ниву» одинадцять поєдинків і забивши два голи у ворота чернігівської «Десни», Ярослав Захаревич утратив будь-який інтерес захищати честь «Ниви». Чого, без сумніву, Петро Бадло, очоливши «Ниву», не міг не побачити. Як і не міг собі дозволити Ярославові Захаревичу «дивитися футбол», перебуваючи на полі. Спочатку заміна в другому таймі. Далі — вихід на заміну і — дострокове завершення гри. Звісно, що після подібного наставник і гравець не могли не подякувати за вже згадану спільну «співпрацю».

Нагадаю також, що вже найближчої суботи, 10 жовтня, «Нива» в матчі дванадцятого туру прийматиме лідера першої ліги, кіровоградську «Зірку». Початок зустрічі — о 16-й годині. А гравці ФК «Тернопіль» у цей же час спробують у Краматорську поквитатися за незаслужену поразку «Ниви» від «Авангарда» Якова Кріпака.

Джерело: vilne.org.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео