У Тернополі готуються до «Днів сталої енергії»

16-17 жовтня у Тернополі вперше відбудуться заходи в рамках ініціативи «Дні сталої енергії». Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міськради запланувало немало  тематичних заходів до цієї події. Днями обговорено найважливіші організаційні питання.

До підготовки і проведення заходів залучили представників міськради, комунальних підприємств міста, неурядових організацій, навчальних закладів, а також представників проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні». Координатором ініціативи є Павло Савечко. Як зазначають організатори, Асоціація «Енергоефективні міста України» підготувала подарунки для активних учасників «Днів сталої енергії»: електронні накопичувачі, чашки із логотипами, еко-сумки та парасольки.

До організації та проведення «Днів сталої енергії» можуть долучитися всі охочі і небайдужі: волонтери, школярі, студенти, представники громадських організацій. Для цього необхідно звернутися в сектор з питань енергозабезпечення управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології (вул. Коперника, 1, каб. 209, тел. 52 58 33) або адресувати свої пропозиції на електронну скриньку gkge@ukr.net чи сторінку управління в соцмережах.

Нагадаємо, що проведення «Днів сталої енергії» передбачає організацію цілого ряду заходів, спрямованих на підвищення у жителів міста культури енергозбереження, свідомого ресурсоспоживання. Саме тому програма поєднує як освітні заходи для дорослої аудиторії, виставки енергоефективного обладнання, майстер-класи тощо, так і просвітницько-розважальні заходи для дітей з тим, аби змалку привчити їх правильно поводитися з енергоресурсами.

Детальніший перелік заходів опублікують згодом, а поки що всі бажаючі долучитися до ініціативи можуть зробити це у Facebook (

)

Соломія ШАЛАЙ

Фото з сайту komun.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео