Борщівська громада відправила на фронт партію допомоги (фото)

Волонтери громадської організації «Борщівська криївка Воля» зібрали для хлопців, що перебувають в зоні АТО, продукти харчування, ласощі, миючі засоби і засоби особистої гігієни, медикаменти, будівельні матеріали. Не обійшлося, звісно, і без амуніції.

Зібрати черговий вантаж допомагали всім світом: до збору необхідного долучилися місцеві підприємці, українська громада в Італії, небайдужі жителі Борщівського району.

«Наразі триває збір коштів. Кошти акумулюємо для таких потреб: допомога пораненим, придбання технічних засобів для вояків (дальномірів, приладів нічного бачення, генераторів, рацій, біноклів тощо); лікування важкохворого добровольця з Залуччя Петра Приведи. Окремим пунктом хочеться сказати про збір коштів для придбання приладу нічного бачення нашому вояку зі Скали-Подільської Дорожу Анатолію та підрозділу, яким він командує. Є нагальна потреба! Хлопці насліпо обороняють передові позиції. Хочу нагадати, що саме завдяки ініціативі групи скалецьких волонтерів, на чолі яких стояв до мобілізації Анатолій Дорож, було придбано перший реанімобіль, було зроблено сотні кілограмів сухого борщу, законсервовано десятки літрів тушкованого м’яса, нагодовано десятки чи навіть сотні солдатів, зібрано кошти на амуніцію, прилади та інші необхідні речі! А зараз Анатолій потребує нашої підтримки. Тому активізовуємось, щоб допомогти волонтеру і вояку, щоб зберегти такі цінні людські життя!» - написала у соцмережі активістка організації Христина Яворська.

Пожертви та допомогу бійцям приймають за адресою вул. Шевченка, 15 д, місто Борщів. Волонтери громадської організації «Борщівська криївка Воля» попереджають, що будь-які спроби збору коштів за межами організації є  незаконними. Про подібні випадки вони просять обов’язково повідомляти офіційним представникам ГО чи в правоохоронні органи.

Тамара КОБЛИК

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео