Директор сільської школи отримав відзнаку президента

Керівник ЗОШ I–II ступенів села Котівка Гусятинського району Тернопільщини Іван Волошук став заслуженим працівником України. Почесна відзнака, як ідеться в указі Петра Порошенка, присвоєна «за значний особистий внесок у розвиток освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну діяльність та високий професіоналізм».

Іван Станіславович Волощук закінчив Київський педагогічний інститут ім. Драгоманова, спеціальність - вчитель історії та правознавства, педагогічний стаж – 34 роки, керівної роботи – 33. У Котівській школі працює з 1981 року.

Довідка. Заслужений працівник освіти України — державна нагорода України — почесне звання України, яке надається Президентом України відповідно до Закону України «Про державні нагороди України». Згідно з Положенням про почесні звання України від 29 червня 2001 року, це звання присвоюється: організаторам освіти, працівникам органів управління освітою і навчальних закладів, педагогічним, науково-педагогічним працівникам навчальних закладів за значні досягнення в розвитку освіти, успіхи у професійній діяльності, підготовці висококваліфікованих кадрів.

Особи, яких представляють до присвоєння почесного звання «Заслужений працівник освіти України», повинні мати вищу освіту на рівні спеціаліста або магістра.

Прес-служба Тернопільської ОДА

 

Вибір читачів за тиждень

Відео