ФК “Нива” поступилася лідеру

 Тернополяни 11 жовтня приймали кіровоградську “Зірку”, яка наразі займає найвище місце у першій лізі. “Нива”, яка в чемпіонаті поки що йде останньою, зуміла вистояти проти потужного суперника  майже увесь матч. Долю зустрічі визначив епізод на 81 хвилині, коли “Зірка” таки спромоглася забити. 0 : 1.

Зі старту матчу між “Нивою” та “Зіркою” у Тернополі суперники відразу ж заволоділи ініціативою, проте тернополяни надійно захищалися й намагалися контратакувати і водночас мали кілька спроб реалізувати стандарти. Втім, на останньому рубежі у атаці для забитого м’яча завжди чогось бракувало. Тим часом кіровоградська “Зірка” контролювала м’яч та намагалися пройти захисні редути “Ниви”, це було не просто, вдало у своїх воротах грав і Микола Плетеницький, тож на перерву команди пішли за нульової нічиї.

Не змінилася по суті гра і у другому таймі. Кіровоградці тримали м’яч і атакували, тернополяни захищалися та контратакували. Так тривало до 81 хвилини матчу – свого добився Чичиков. “Нива” кинулася відграватися, інколи вдавалася навіть облога штрафного майданчика “Зірки” але забити гол не судилося. Поразка 0 : 1.

Джерело: tv4.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео