Корпорація «Агропродсервіс» і ТНТУ розробляють договір про взаємну співпрацю

Міжнародна конференція «Стан і перспективи харчової промисловості», яка цими днями пройшла на базі Тернопільського національного технічного університету ім. І.Пулюя, підбила підсумки двадцятирічної науково-практичної діяльності кафедри харчової біотехнології цього вишу. Обговорено широке коло питань щодо безпеки, якості та експертизи харчових продуктів, їх стандартизації, сертифікації у проекції нових національних законів.

Активну участь у цьому заході взяла корпорація, адже вона сьогодні стає потужним виробником продуктів харчування. Повним ходом йде відновлення Тернопільського м’ясокомбінату, який належить «Агропродсервісу». Керівництво агрофірми зацікавлене у розробці нових технологій і проектів, а також у високоосвічених молодих спеціалістах. А це під силу Тернопільській політехніці. Тому, за словами заступника директора ПАП «Агропродсервіс» Петра Воробця, який виступив на конференції, корпорація і технічний університет розробляють договір на взаємовигідну співпрацю. За ним м’ясокомбінат та інші виробничі підрозділи агрофірми стають науково-експериментальними майданчиками розробки і впровадження новітніх технологій у харчовій промисловості, а студенти ТНТУ матимуть можливість проходити тут навчальну практику. У перспективі кращі з них будуть працевлаштовані в корпорації і зможуть на ділі застосувати свої знання, набуті у ВНЗ.

Джерело: www.agroprodservice.com.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео