На операцію потрібно 100 тисяч гривень

Студенту-інтерну Тернопільського державного медичного університету Мар'яну Шминдюку діагностовано субарахноїдальний крововилив. На операцію потрібно понад 100 тисяч гривень. Рідні просять допомоги.

Небайдужі тернополяни створили благодійний аукціон побачень "Вибираю життя" для того, щоб долучитися до збору коштів на операцію Мар'яну. 

У своєму повідомленні у соцмережах добродії пишуть:

"Не потрібно чекати на закінчення аукціону. Допомагай негайно!
 Перераховуй кошти на ПриватБанк: 6762 4683 1931 1514 (Шминдюк Ліана Любомирівна - мама).

Зберігай чеки, і ти зможеш використати їх як оплату за виграний лот коли аукціон завершиться. Не вагайся з перерахунком, адже кожна година важлива. Зроблене добро однозначно повернеться до тебе, - пишуть у соцмережі. 

Кожен учасник може добровільно завантажити фотографію у альбом "Заявки на участь", тим самим виставивши побачення з ним у якості лоту. Учасник може завантажити тільки свою фотографію і тільки один раз. Після модерації фотографія буде доступна на стіні спільноти. Змінити або видалити фотографію після того, як під нею з'явились перші ставки, буде неможливо. Прохання вказати повне ім'я та прізвище, курс і факультет, університет в коментарі під завантаженим фото. 

Кожен учасник може зробити ставку у коментарі під фотографією іншого учасника тільки безпосередньо на стіні спільноти, або ж у коментарях при збільшеному перегляді фото (коментарі синхронізуються). Стартова ціна лоту - 30 грн. Ставку можна збільшити тільки на суму, кратну 10 грн. 

Видаляти зроблені ставки забороняється. Учасники, що видалили свої ставки, будуть виключені із аукціону. 

Будь-які коментарі під фото, які не містять ставки, або ж які містять ставку, що не відповідає правилам видалятимуться. За нецензурну лексику, завантаження чужої фотографії, образи в бік інших учасників користувач буде виключений з учасників аукціону і йому буде заблокований доступ у спільноту.

Організатори аукціону гарантують нерозголошення особистої інформації учасників аукціону. Організатори залишають за собою право виключити з участі в аукціоні користувачів із сумнівною інформацією на сторінці. Організатори зобов'язуються відзвітувати про зібрані кошти і передати їх на лікування Шминдюка Мар'яна Олеговича.

Усі деталі можна дізнатися ТУТ

Джерело: beztaby.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео