Пропонують служити у війську за контрактом

На сьогоднішній день військові комісаріати займаються наступними напрямками роботи: призов військовозобов’язаних на військову службу за контрактом; призов призовників на строкову військову службу. А також формування і удосконалення можливостей загонів оборони, тобто підрозділів територіальної оборони області.

Про це сьогодні, 12 жовтня, під час брифінгу зазначив військовий комісар Тернопільського обласного військкомату полковник Володимир Катинський.

«Укомплектування військовослужбовцями служби за контрактом Президентом України визначено основним завданням на сьогоднішній день для ЗСУ. По-перше, іде доукомплектування військових частин військовозобов’язаними, тобто майбутніми військовослужбовцями, які при проходженні певної фахової підготовки стають професійними військовими. А друге – це дуже потужна, серйозна альтернатива мобілізації. Військовозобов’язані, які поступають на службу за контрактом – це вмотивовані службовці, які знають, що отримають певне грошове забезпечення, мають потужні соціальні пільги, забезпечуються житлом. І в подальшому, якщо військова частина укомплектована військовослужбовцями за контрактом, потреби проводити мобілізацію відповідно немає», – зазначив Володимир Катинський.

Джерело: www.0352.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео