Бійцям на передову доставили фрукти і «кікімори» (фото)

Волонтери групи «Схід та Захід єдині» продовжують забезпечувати українських військових необхідним на лінії розмежування у зоні АТО. 9-10 жовтня добровольці здійснили марші на Піски, Опитне, «Шахту» Путилівську біля населеного пункту Бутовка, а також у Попасну, Троїцьке та іншими маршрутами.

Бійці вдячно прийняли від члена групи Володі Авдєєва овочі, фрукти, теплі речі, мінеральну воду, побутову хімію, форму, спальні мішки. Майже той самий перелік допомоги, а ще теплі речі (куртки, светри тощо), шанцевий інструмент (пили, скоби для бліндажів), тактичне взуття, форму керівник групи Едуард Хатмуллін доправив за другим маршрутом до інших підрозділів.

На нашу базу завітали давні друзі з 3-го полку «спецназу». Розвідникам дуже стали в нагоді маскувальні костюми для снайперського комплексу типу «Кікімора», які виготовили члени тернопільського молодіжного об’єднання «Майбутнє України». Також бійці були втішені чоботами захисного кольору.

Допоки наші хлопці з донбасівського відділення групи «ганяють» по передовій, відділення Тернопілля під коригуванням Василя Конька, а Шумщини - Володимира Каніщева активно працюють над підготовкою до наступного рейду. Протистояння на сході України не закінчилось, воно перейшло тепер в іншу фазу. І зрозуміло, що військам потрібна ваша і наша допомога.

Ігор Крочак, прес-секретар волонтерської групи ГО «Схід та Захід єдині»

Фото Едуарда Хатмулліна та Володимира Авдєєва

 

Вибір читачів за тиждень

Відео