Бізнесменів середньої руки запрошують на безкоштовний семінар

Захід на тему "Експортні можливості для малого та середнього бізнесу" відбудеться 16 жовтня у приміщенні готелю "Тернопіль". Семінар триватиме у рамках реалізації в Тернопільській області Проекту "Лідерство в економічному врядуванні". 
Початок реєстрації о 8.30 у приміщенні готелю «Тернопіль» за адресою вул. Замкова, 14, конференц-зал 3 (3-й поверх).

Спікери семінару: Олег Мирошніченко та  Галина Перепелиця.

Цільова аудиторія цього семінару: представники малого та середнього бізнесу.

Учасники семінару отримають матеріали і сертифікати семінару. Кількість місць обмежена. Реєстрація на семінар обов’язкова за посиланням (http://goo.gl/ViIoPS).

Детальну програму семінару можна переглянути за посиланням –https://goo.gl/7dmGCe.

У разі виникнення будь-яких запитань або коментарів звертайтеся до координатора заходу Ірини Собецької за електронною адресою: irina@kse.org.ua або за тел.: +380-44-492-8012 (вн. 120), або в департамент економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва обласної державної адміністрації за тел.: 52-06-52.

Довідково:

Тернопільська область пройшла відбір та обрана як пілотна для реалізації Програми „Лідерство в економічному врядуванні”, яка впроваджується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Дана ініціатива є можливістю для об’єднання зусиль високоактивного, орієнтованого на реформи громадянського суспільства в Україні, та передбачає проведення реформ в політиці України для розвитку малих та середніх підприємств.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео