У Тернополі триває турнір зі стрітболу

Для любителів баскетболу і стрітболу Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення спільно з обласним відділенням Національного Олімпійського комітету України організували турнір зі стрітболу серед юнаків 10-12 років за програмою «Дворові Олімпійські ігри».

Перше змагання відбулось на універсальному спортивному майданчику на вулиці Вербицького, 6.

«Нехай переможуть сильніші!», - побажав учасникам запрошений гість та суддя, вчитель фізкультури ТЗОШ №17Андрій Демедась.

Юнаки продемонстрували гарну підготовку і волю до перемоги. У результаті напруженої боротьби перемогла команда «Канада street», друге місце виборола команда «Будівельник», третє – «Кіборги».
Команди-переможці нагороджені грамотами управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту та цінним призами від постійного партнера ТМ «Ласунка» (ліхтарики, зошити, розклади уроків).

Кращі гравці змагань - Курпіта Павло, Медвідь Арсен, Шпільов Павло, Бронецький Віталій, Король Віталій («Канада street»).

Турнір зі стрітболу продовжується. Натупні змагання відбудуться 20.10 на бульварі Д.Галицького, 28;

30.10 – на вулиці Пилипа Орлика, 10.

Довідка. Стрітбол походить від баскетболу, проте має деякі зміни у правилах. У грі задіяні 2 команди. Склад - 5 гравців (3 польових та 2 запасних). Гра проходить «на одне кільце», при цьому команда перед забиванням м'яча в кільце мусить «вивести» його за трьох-очкову лінію. Гра триває два періоди по 8 хвилин. Гра зупиняється, якщо одна з команд виграє з рахунком 8:0.

Телефон для довідок:  51-16-35.

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео