Чемпіонка світу з пауерліфтингу провела майстер-клас на оновленому бульварі П. Куліша

Сьогодні офіційно відкрили оновлений бульвар Пантелеймона Куліша. Як і обіцяла міська влада, роботи майже встигли завершити до великого свята Покрови. Основні обіцяні об’єкти вже встановили і вони з перших днів користуються шаленою популярністю серед місцевих мешканців.

Два нові дитячі майданчики та один спортивний із 16 вуличними тренажерами вже приваблюють дітей і дорослих, що проживають на мікрорайонах БАМ і Аляска.

На офіційному відкритті учні шкіл №26 і №27, що фасадом виходять на бульвар, співали пісень та читали вірші.

На спортивному майданчику провела майстер-клас чемпіонка світу з пауерліфтингу Лілія Проць. Вона показала усім присутнім, як правильно користуватися кожним із тренажерів, і разом з дітьми спробувала у дії кожен з них.

- Дуже важливо розвивати любов до спорту змалечку – сказала відома спортсменка на відкритті майданчику, - не треба боятися, коли щось не виходить, треба знову і знову робити спроби.

Місцеві мешканці дуже задоволені такими оновленнями. Кажуть, що єдине, що б додали – це лиш трішки більше гойдалок, бо такий ажіотаж навколо майданчиків не дозволяє усім діткам вдосталь накататись.

- Все подобається, стали більше гуляти на вулиці – тут і лавочки, і освітлення нове – зручно і гарно. - ділиться враженнями мешканка будинку №6 Світлана. - Навіть не уявляли, що в нас тут проживає стільки молодих сімей з дітками – постійно черги на гойдалки.

Частина бульвару ще не вкрита бруківкою, проте, за словами очільника Тернополя Сергія Надала, це питання кількох днів.

- Основні роботи вже виконано, залишились лише заїзд зі сторони вулиці Київської та кілька квадратних метрів від вулиці В. Великого. Роботи завершать дуже швидко. Основний масив оновлень – освітлення, покриття та майданчики – завершено. Раді, що місцева громада задоволена змінами.

Тамара КОБЛИК

Вибір читачів за тиждень

Відео