Через безпритульних на Алясці загорівся підвал житлового будинку

У Тернополі знову пожежа. Цього разу загорівся підвал на вулиці Леся Курбаса, 2. Чергові МНСники одразу виїхали на виклик і, швидко зорієнтувавшись на місці,розпочали гасити вогонь.

- Спочатку була небезпека удару струмом, бо там знаходиться кілька електрощитків, проте відповідні служби швидко зреагували і відключили будинок від мережі. – розповів один з рятувальників. – Наразі продовжуємо гасити локалізоване вогнище, там багато сміття.

Пожежу локалізували за 30 хвилин. Причиною загоряння вважають електрокип’ятильник. Місцеві мешканці кажуть, що в цьому підвалі полюбляють відпочивати безхатьки. Саме двоє таких людей і спричинили пожежу, вирішивши нагріти воду. Мешканці розповідають, що давно скаржаться у відповідні інстанції з приводу таких «сусідів» та поки безрезультатно.

- Ми вже і заяви писали, і в міську раду зверталися – тиша. Ніхто не хоче братися за тих «бомжів». А людям що залишається робити? Чекати поки  не згорить будинок? Дітей страшно в двір відпустити погуляти – такого надивитись і наслухатись можуть.

Може пожежа, що виникла з вини цих безпритульних, нарешті приверне до себе увагу міської влади, адже проблема ця не нова і, як завжди, дуже актуальна для нашого міста.

Тамара КОБЛИК

 

Вибір читачів за тиждень

Відео