Півзахисник ФК «Тернопіль» забив гол

Сьогодні, 14 жовтня, на футбольному полі Тернопільського педагогічного університету ФК «Тернопіль» провів двосторонку. В матчі основи та резервістів перемогу святкували більш досвідченіші футболісти – 4:3. Але матч запам’ятався іншим – півзахисник муніципалів Віталій Богданов, який виступав за другу команду, зумів відзначитися ударом з центра поля.

У другому таймі, при рахунку 3:0 на користь основи, резервісти розігрували м’яча з центрального кола. Прямим ударом Богданов зумів закинути м’яча за комірець основному кіперові ФК «Тернопіль» Сергію Чернобаю (3:1). До цього, у першому таймі, після розіграшу кутового рахунок відкрив Тарас Кривий (1:0). Ще один гол до перерви на рахунку Степана Клекота, котрий обігрався з Артуром Дорі і елегантно катнув м’яча між ніг молодому воротарю Володимиру Павлишину (2:0). Вже в другому таймі сольний прохід Тараса Кривого завершився навісом на Сергія Атласюка, який ударом головою ледь не порвав сітку (3:0). А далі був диво-гол Віталія Богданова, після якого ще один результативний удар записав на свій рахунок Кривий, що точно влучив з середньої відстані у нижній кут воріт (4:1). Дещо розслаблена основа наприкінці матчу дозволила резервістам скоротити рахунок до мінімуму. Обидва голи на рахунку Андрія Капеляна. Спершу він точно пробив з близької відстані після перепасовки з Віталієм Богдановим (4:2), а згодом Андрій влучно завершив комбінацію, яку розпочали молоді Іван Когут та Денис Параїл (4:3).

Команди виступали в таких складах:«основа» (оранжеві) – Чернобай – Кондзьолка, Атласюк, Дубчак, Клекот – Кіцак, Гром’як, Сороцький, Дорі, Кривий – Соколовський; «резерв» (зелені) – Павлишин – Заставецький, Лис (Савка, 46), А. Когут, Радкевич (І. Когут, 46) – Чорний, Музика, Богданов, Полянчук, Гатала (Параїл, 46) – Капелян.

Джерело: gazeta1.com

Вибір читачів за тиждень

Відео