«Правий сектор» вчив тримати зброю у руках

9-11 жовтня відбувся черговий вишкіл організований ВПР «Правий Сектор», ВО «Тризуб» імені Степана Бандери та бійцями 6 ЗБАТ ДУК ПС.

Незважаючи на майже зимову погоду, півсотні добровольців, хлопців і дівчат, приїхали у Більче-Золоте Борщівського району, щоб випробувати себе, стати більш витривалими і підготовленими до захисту рідних та своєї Батьківщини.

Молодь взяла учать у захоплюючих, цікавих заняттях з тактичної медицини, тактики ведення бою на різних типах місцевості, зброєзнавства, військового спорядження, мінної справи, освоювала теоретичні знання партизанської війни, орієнтування на місцевості від професійних інструкторів, які навчали із власного досвіду, адже неодноразово воювали на передовій. Ватра, цікаві розмови на ідеологічні теми, співання українських пісень, змагання зі страйкболу, дух справжнього побратимства - це та навіть трішки більше очікувало сміливців, що напередодні зголосились на вишкіл.

Цього разу до такого кількаденного вишколу мали змогу долучитись не лише активісти та прихильники ВПР «Правий Сектор» а й усі охочі.

Джерело: "ПРАВИЙ СЕКТОР" ТЕРНОПІЛЬЩИНИ

Вибір читачів за тиждень

Відео